این کیک نیازی به سرما و فریز کردن ندارد. تهیه آن آسان است و حاصل چندین سال تجربه و دود چراغ خوردن است!
مواد لازم
- دو فنجان کشمش
- نصف فنجان روغن نباتی
- دو فنجان شکر سفید
- چهار فنجان آرد کامل
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک قاشق چای خوری گل میخک
- یک قاشق چای خوری پودر جوز هندی
- یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری نمک
روش پخت
- کشمش ها را در 2 فنجان آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس از روی شعله بردارید.
- روغن نباتی و آب سرد را به کشمش اضافه کنید.
...
ادامه آموزش را با مراجعه به لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۵/۰۶