این دو دستور جزو محبوب ترین دستور پخت های کیک وانیلی لایه ای و اسفنجی هستند که به صورت تصویری آن را به شما آموزش می دهیم.
چگونه یک کیک اسفنجی وانیلی درست کنیم؟
کیک اسفنجی وانیلی یا ساده، یک مورد پخت استاندارد برای هر قنادی می باشد که عاشق کیک درست کردن است. در کیک اسفنجی سنتی از آرد ساده یا همه منظوره همراه با ورز دادن فراوان برای پف کردن کیک استفاده می شود. یک روش ساده تر برای اسفنجی شدن کیک، استفاده از آرد با خمیر مایه است که به فرایند پف کردن خمیر سرعت می بخشد و هم چنان کیک را سبک نگه می دارد. فوت و فن کار، استفاده از یک همزن برقی برای کمک به افزودن حباب به خمیر است.
روش اول: کیک اسفنجی وانیلی
- 100 گرم آرد دارای خمیر مایه
- 110 گرم کره ی بدون نمک
- 110 گرم کاستر شوگر (شکر با دانه های ریز)
- 2-3 قطره اسانس خالص وانیل (عصاره)
- 2 تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- آیسینگ شوگر یا شکر قنادی برای تزئین
روش دوم: کیک اسفنجی لایه ای وانیلی
- 250 گرم کره، نرم شده در دمای اتاق
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 فنجان کاستر شوگر (شکر با دانه های ریز)
- 4 تخم مرغ
- یک پنجم فنجان شیر
- 2 فنجان (300 گرم) آرد دارای خمیر مایه
- یک پنجم فنجان مربای دلخواه (توت فرنگی، زردآلو، تمشک یا …)
- 1 قاشق چای خوری آیسینگ شوگر یا شکر قنادی (به دلخواه، برای تزئین)
...
طرز تهیه هر کدام از این روشها را با مراجعه به لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۵/۰۶