این دستور، جایگزین خوشمزه ای برای کیک های میوه ای مرسوم است. با دنبال کردن دستورات ذکر شده در این مطلب، این کیک هویج مغزدار به سرعت به کیک مورد علاقه خانواده شما تبدیل خواهد شد!
مواد لازم
- 3 فنجان آرد
- 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- سه چهارم قاشق چایخوری نمک
- 4 عدد تخم مرغ زده شده
- یک و نیم فنجان روغن مایع (ترجیحا آفتابگردان یا ذرت)
- 2 فنجان شکر
- 2 فنجان هویج تازه رنده شده
- 1 فنجان گردوی خرد شده
- نصف فنجان کشمش
- 2 قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه
1- دمای فر را از قبل به 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) برسانید.
2-درون قالب کیک را به کره آغشته کنید.
3- در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
...
ادامه این آموزش را با مراجعه به لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۵/۰۶