کیک و شیرینی

آموزش طرز تهیه و تزیین کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

آموزش طرز تهیه و تزیین کیک و شیرینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

این دستور، جایگزین خوشمزه ای برای کیک های میوه ای مرسوم است. با دنبال کردن دستورات ذکر شده در این مطلب، این کیک هویج مغزدار به سرعت به کیک مورد علاقه خانواده شما تبدیل خواهد شد!

طرز تÙ?Û?Ù? Ú©Û?Ú© Ù?Ù?Û?ج خاÙ?Ú¯Û?

مواد لازم

  • 3 فنجان آرد
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • 4 عدد تخم مرغ زده شده
  • یک و نیم فنجان روغن مایع (ترجیحا آفتابگردان یا ذرت)
  • 2 فنجان شکر
  • 2 فنجان هویج تازه رنده شده
  • 1 فنجان گردوی خرد شده
  • نصف فنجان کشمش
  • 2 قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه

1- دمای فر را از قبل به 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) برسانید.

2-درون قالب کیک را به کره آغشته کنید.

3- در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

...

ادامه این آموزش را با مراجعه به لینک زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه کیک هویج خانگی

  • ۹۸/۰۵/۰۶
  • کیمیا محبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی