کیک و شیرینی

آموزش طرز تهیه و تزیین کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

آموزش طرز تهیه و تزیین کیک و شیرینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

سارا، یکی از خواننده های مقاله هام، این دستورالعمل خانگی کیک ناپلئونی رو واسم نوشت. من این دستور العمل رو دو برابر کردم تا یک کیک بزرگ ناپلئونی برای کلیسا در روز مادر تهیه کنم! سارا، بابت به اشتراک گذاشتن این دستور پخت کیکی خانگی ازتون متشکرم!  من ادعا نمیکنم که یک طراح حرفه ای کیک هستم، بنابراین، مطمئنم که میتونید اونو قشنگ تر از من تزئین کنید، اما با این حرفا، واقعا کیک خوشمزه ای هست! اگه لایه های خامه رو به کیک بزنید خوشمزه تر میشه.

مواد لازم برای تهیه ی کیک ناپلئونی

  • یک بسته خمیر پف دار، با توجه به دستورالعمل روی جعبه تهیه بشه.
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان شکر قهوه ای (یک دوم شکر قهوه ای، یک دوم شکر سفید)
  • نصف فنجان شیر
  • 2 قاشق آرد
  • نیم پیمانه کره ی ذوب شده در دمای اتاق
  • نصف قاشق چایخوری پودر وانیل، اختیاری
  • نصف فنجان گردوی خشک شده

نحوه درست کردن خامه ی کیک ناپلئونی

1-دو عدد تخم مرغ و 1 فنجان شکر قهوه ای رو در یک ماهی تابه متوسط بریزید و مخلوط کنید.

...

ادامه آموزش را در لینک زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه ی شیرینی ناپلئونی (بی نقص و خوشمزه)

  • ۹۸/۰۵/۰۶
  • کیمیا محبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی